tocades les 18h

Com cada dijous, havia anat a treballar amb moto. I com cada dia, la feina era intensa i variada. Així no pensava. Em venia bé estar completamant absorbida pel treball. Els nens estàven a l´escola, el meu marit a la seva empresa. Pensava en ells amb orgull. Amb el meu home estàvem bé. Fins i tot molt bé es podria dir. I com cada dijous, l´excusa ja l´havia buscat. S´havia d´anar variant , però de totes maneres, la més freqüent, era la que havia posat per avui: el gimnàs. Un gimnàs en el que m´havien vist un sol dia, el primer. No hi havia tornat més. Aixó si, cada mes pagaba el rebut puntualment pel banc.

Tocades les 18h, encara em quedava molta feina però per avui s´havia acabat. Recollia la taula, i demà seria un altre dia. Els companys estàven acostumats. Ningú s´estranyava. Algun avantatge havia de tenir ser la cap del departament de vendes. Agafava el casc i la motxilla, posava la bossa de mà a dins, i anava cap a l´ascensor.

La moto al davant mateix. L´empresa no donava per tenir pàrking, però no ens podíem queixar del sou, almenys del meu. Els altres dies de la setmana venia a treballar amb transport públic.

Estava orgullosa de la meva moto. Las motos m`apassionaven, i la cilindrada d´aquesta no estava gens malament . Llàstima que no es podia córrer per enlloc. Em vaig posar el casc. Li vaig donar a la clau, i vaig sortir disparada carrer avall. La ciutat quedava enrere, mentre anava enfilant cap a la muntanya. Aquell petit hotel quedava proper a la ciutat, i al mateix temps, suficient  lluny per ser discret.

Ara sí. Ara pensava intensament. Una nova cita. Per internet com sempre. L´última havia durat força.  Nou mesos, però s´havia començat a complicar

No sé que els hi passa als homes…, em vaig dir a mi mateixa. Avui tot seria nou. Esperava tenir una sorpresa agradable. Per internet semblava competent aquell home. Intens, afectuós, però de cara al gra. Això volia, de cara al gra.

Em donan  la clau a recepció. Sempre la mateixa, la numero quatre. Primer pis. Al obrir, ell m’espera en peu, vestit, plantat al mig de l’habitació. No sé que veig  primer; la cara, els braços, i més avall, i el cos sencer… Tot ell m’agrada. No cal dir noms. Els sabem, els d’internet els sabem. Deixo la motxilla al terra, i em vull treure les botes. No em deixa. M’acosta a ell, casi sense moure’s del lloc, estirant els braços. Una mà a la nuca, per sota dels cabells. La seva boca dins la meva, passejant-la amb suavitat, i amb molta intensitat  a l’hora. Amb l’altra ma, acosta la meva cintura cap a ell. Cos amb cos. Sexe contra sexe. Voldria estar despullada, però reconec que aquest moment és intens, i m’estic excitant de manera insospitada. Estem una estona. Les sensacions em recorren tot el cos, però estic atrapada per les seves mans i no em puc moure. De cop, ell es separa.

Es desvesteix ràpidament, amb mestria i elegància. Jo vull fer el mateix, i ell amb veu casi imperceptible, però suau, i voluptuosa a l’hora, em diu, “ho faré jo”. Paro. Només miro i admiro el seu cos. Sobretot els seus braços. Musculats, poderosos. Descobreixo les seves mans. Mans que em tocaran, braços que vull que m’abracin ja… Es deixa els bòxers només, i comença amb mi. Estic asseguda a la vora del llit, m’estira cap a dins, i de manera lenta i pausada, em descorda la brusa, mentre va besant cada racó descobert del meu cos. Em treu els sostenidors. M’acarona els pits. Prem els mugrons. Faig un gest per treure’m els pantalons. No em deixa. Ho vol fer ell. Me’ls descorda, me’ls baixa. Encara porto les botes posades, també les acarona. M’arranca les calces amb un cop de ma. I ara si, em treu les botes altes, i els pantalons del tot. Quedo nua. Em contempla amb desig. Obro i tanco els ulls. El plaer es immens, i sé que encara no hem començat.

Ell, a sobre meu, em segueix besant tot el cos, tocant-me, i acariciant-me amb les seves mans habilidoses, amb la seva boca calenta, recorrent totes les parts més impensables del meu cos. No puc més, i llavors em posa dos dits al sexe. Em fa un massatge. Para un moment, es treu l’única peça que li quedava i assentant-se sobre meu,  em penetra. Ho volia, si! Ho necessitava! Per fi em sento plena, transportada al més enllà, però encara no ha arribat el moment.

L’agafo dels braços per que s’acosti sobre meu, per sentir el seu cos, per acariciar la seva esquena musculada. S’estira al damunt meu, i els nostres moviments son compassats. Sexe amb sexe, boca amb boca. De cop es separa, surt de dins meu, casi al final. No, ara no… crido, mig enterbolida. No em fa cas. M’agafa per la cintura, m’aixeca, i em dona la volta. M’obliga a posar-me de genolls. Estic xopa. Em posa un dit a la vagina, el mulla i el posa dins l’anus. El treu ràpidament i em penetra de cop. Crido. Ara si, crido. Això no ho havia pactat!!! Es igual… El dolor i el plaer s’ajunten. Crido, crido, i crido. I ell també crida. El plaer és immens, el orgasme es total.

M’estiro boca terrosa, ell es separa i es posa al costat. Uns minuts desprès ens aixequem. No em rento. Em dutxaré a casa, penso. Ell si, va al lavabo. Sento l’aixeta al córrer l’aigua. Sento la cadena quan tira el preservatiu pel vàter. Quan surt, jo ja estic vestida. Recullo la motxilla. Quedem per la setmana que ve amb dues paraules. No cal dir res mes. Surto jo primer de l’habitació. Per avui s’ha acabat. No penso amb res. Estic satisfeta. Després si pensaré. Ho faré, em sentiré culpable, em sentiré bruta, traïdora, i el dijous que ve tornaré.

A.V.A.   (16-02-2016)

4 comentarios en “tocades les 18h

  1. Como la vida misma…sugerente y natural. Anhelos de libertad que rondan por la cabeza explicados con la sinceridad y certeza de la experiencia. Intenso relato con ritmo, llamando al pan …pan.
    Se me eriza la piel cuando lo releo.

    Muchas gracias por compartirlo A.V.A

    Me gusta

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s